Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Violinbuen.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Violinbuen.

Leveringstidspunkt og transport: 
Forsendelsen af varer sker med Postdanmark. Levering af varer fra Violinbuen anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Hvis forbrugeren har valgt at få tilsendt varen som uforsikret pakke betragtes leveringen som sket når pakken er afleveret til Postdanmark, dvs forbrugeren har ansvaret for selve forsendelsen. Buer, der har været til reparation hos Violinbuen, som skal returneres med Postdanmark bliver altid sendt som minimum som pakke med tracking nummer.


Ansvar for varerne: 
Ansvaret for varer købt i Violinbuen overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. 

Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Violinbuen skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Violinbuen.
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Violinbuen kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@violinbuen.dk


Pris og betaling:
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort eller via bankoverførsel til Lån og Spar bank, kontonr. 0400 4014015960. 
Alternativt kan der betales kontant ved afhentning. Checks kan desværre ikke modtages.
​Elektronisk faktura kan fremsendes hvis EAN nr opgives ved bestillingen.
Alle priser på www.violinbuen.dk - er inkl. moms. Der tages forbehold for indtasningsfejl på hjemmesiden.


Fortrydelsesret: 
Violinbuen yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Du har pligt til at returnere varen i samme stand som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.